Kies voor een kerstpakket met een thema

Kerstpakketten zijn in verschillende vormen, maten en prijsklassen te koop en het kan best een uitdaging zijn om het best een leukste pakket te kiezen dat je aan je medewerkers, collega’s, vrienden of familie wilt geven. Je kunt bijvoorbeeld ook kiezen voor een kerstpakket met een bepaald thema, maar wat zijn nu de leukste thema’s? In onze blog vertellen we er meer over.

Een traditioneel pakket

Je kunt natuurlijk altijd op safe spelen door te kiezen voor een kerstpakket met een traditioneel kerstthema. Deze pakketten zijn doorgaans gevuld met kerstkoekjes en -kransjes, kaarsen en tafellopers met een patroon dat helemaal bij het kerstfeest aansluit. 

Bierpakket

Het bierpakket is ook razend populair, maar niet voor ieder gezelschap geschikt. Het hangt een beetje af van de samenstelling van je personeelsleden of zo’n bierpakket wel in de smaak zal vallen. Een bierpakket bestaat doorgaans uit lekkere biertjes uit exotische oorden of speciaalbiertjes. Soms wordt het kerstpakket ook voorzien van een bijzonder biertje met bijhorende bierglazen.

Kerstpakket met het winterthema

Een pakket met een winterthema is ook een heel leuk idee. Deze pakketten zijn doorgaans gevuld met lekkernijen, zoals de benodigdheden om warme chocolademelk te maken, geurkaarsjes en fleecedekens. Zodat de ontvanger het aangenaam warm hebt als het kouder wordt.

Kerstpakket met een gezelligheidsthema

Gezelligheid is belangrijk en zeker tijdens de feestdagen. Er zijn verschillende manieren om het gezellig te maken en een van de leukste thema’s voor een kerstpakket is het familie- & spel. Deze pakketten bestaan vaak uit leuke spelletjes en bezigheden die met de hele familie gespeeld en gedaan kunnen worden. Gezelligheid gegarandeerd!

Duurzame paketten

Een duurzaam pakket is ook populair, omdat iedereen wel op een of andere manier met duurzaamheid bezig is. Duurzame kerstpakketten bestaan altijd uit milieuvriendelijke producten en toebehoren die je kunt gebruiken om ook echt duurzaam te leven. Een voordeel van dit pakket is dat je als bedrijf ook uitstraalt dat je de ecologische voetafdruk tot een minimum wil beperken.

Kerstpakket met een wellnessthema

Een pakket met een wellnessthema valt vrijwel altijd in de smaak. Deze pakketten zijn doorgaans gevuld met lekkere douche- en badproducten, zeepjes en luchtjes waar iedereen blij van wordt. Het gaat dan ook niet alleen om producten voor de persoonlijke hygiene, maar ook producten, zoals geurkaarsen en wierrook, zitten vaak in dergelijke pakketten verstopt. Soms worden de pakketten ook aangevuld met een kortingsbon voor bijvoorbeeld een bezoek aan de spa of de sauna.

Filmthema

Een pakket met een filmthema is ook een leuke idee. Deze pakketten zijn doorgaans gevuld met lekkernijen en snacks die je tijdens het kijken van een film kunt eten en drinken. Vaak zit er ook een coupon of kortingscode in voor een streamingdienst of om digitaal een film te huren. Het kan ook een kortingsbon zijn voor een bezoek aan de bioscoop. 

Het luxe kerstpakket

En dan is er ook nog het luxe kerstpakket. Deze paketten zijn doorgaans wel iets duurder, maar ook voorzien van allerlei luxe producten. Van mooie kandelaars tot aan luxe toastjes tot aan flessen wijn en allerlei lekkernijen, zoals unieke kaas en toastjes met luxe beleg.