Top Xbox games

Klaar voor de start, speel! Videogames zijn nu populairder dan ooit en de consoles waarop je ze speelt, worden alleen maar beter en beter. Neem de xbox 360, je zult niet alleen versteld staan ​​van de games die op 360 zijn uitgekomen, maar de console zelf is geweldig. Er zijn maar weinig nieuwe games die je niet zullen versteld doen staan ​​met hun verhaallijn, graphics en gameplay, maar hier zijn enkele van de nieuwere xbox 360-topgames die er zijn.

 

1. Grand Theft Auto IV

Iedereen weet dat Grand Theft Auto om vele redenen geweldig is, waaronder een enorme kaart waarop je vrij spel hebt en geweldige muziekselecties om er maar een paar te noemen. Het is dus geen wonder dat de nieuwe een van onze topgames is. Je zult niet alleen een geweldig verhaal voor één speler ervaren, maar je kunt ook online met maximaal 16 andere mensen spelen.

2. Gears of War

Het is geen wonder dat deze game op onze xbox 360-topgameslijst staat. Je zit in een sci-fi schietspel waarin je het opneemt tegen een aantal behoorlijk vervelende wezens, de Locust Horde. Je een weg banen door dit leger van wezens naar de overwinning is een geweldige rit.

3. The Elder Scrolls IV: Oblivion

Deze game staat om een ​​zeer goede reden op deze lijst: de graphics. Oh mijn god, de graphics in dit spel zijn ongelooflijk. Het is alsof je voor het echt speelt en je bent eigenlijk in het spel, kijkend naar en luisterend naar de bomen die in de wind zwaaien. Het is een beetje moeilijker dan de vorige Elder Scrolls-game en is eigenlijk moeilijk te vergelijken. Wees dus voorbereid om weggeblazen te worden als je dit spel speelt.

4. Braid

Ben je klaar om je prinses te redden? In dit spel ben je Tim op een zoektocht om je prinses te vinden en haar natuurlijk te redden van een zekere ondergang. Dit is een puzzelspel waar je veel plezier aan zult beleven terwijl je door de vele werelden en niveaus gaat die er zijn.

5. Halo 3

Als je een fan bent van Halo, dan zul je Halo 3 geweldig vinden. Je krijgt niet alleen dezelfde geweldige gameplay die je altijd al leuk vond aan eerdere Halo-games, maar je krijgt er nog veel meer. Je kunt er nu voor kiezen om bijvoorbeeld twee wapens uit te rusten en meer voertuigen te gebruiken in nieuwe segmenten van het spel. Het is geen wonder dat deze game een van de xbox 360-topgames is.

Er zijn allerlei leuke en uitdagende spellen die er zijn voor zowel jong als jong van hart. Dit zijn enkele topgames die er momenteel zijn, maar er zijn er nog veel meer en in veel andere categorieën. Om nog maar te zwijgen van degenen die binnenkort worden uitgebracht in de nabije toekomst. Dus veel plezier en ga gamen.